46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dijous, 25 d’agost del 2011

Anem a caminar i a observar rapinyaires i el paisatge!

La Federació ADF Maresme ens ha comunicat que es canvia el punt d'observació, per tal de facilitar l'accés als participants a la caminada, i evitar així les hores més fortes de calor dalt de la muntanya.

Així, la 2ona Observació de Rapinyaires i del Paisatge al Dalipà d’Argentona, diumenge, 4 de setembre de 2011.  Sortida a les 8,30h a la Plaça de l’Església d’Argentona. Es recomana portar llargavistes, roba i calçat còmode per caminar, gorra, cremar solar i aigua. Durada aproximada 4,5 hores.

Activitat organitzada per la Federació de les ADF del Maresme amb el suport de Natura.

dilluns, 22 d’agost del 2011

Viatge a Sória, pont de Tots sants 2012

Recordeu tots els que vau fer la reserva del Viatge a Sória de Natura, que cal fer el pagament del viatge abans del proper 30 d'agost. En pagar-vos, us donarem l'adreça del blog on ja hem penjat tota la informació del viatge.

Pels que no vau fer la reserva, comunicar-vos que les places estan esgotades. A l'octubre oferirem un nou viatge, el pont de l'1 de maig, a Euskadi.