46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimarts, 19 de febrer del 2013

Es convoca el 1er PREMI D’INVESTIGACIÓ LOCAL D’ARGENTONA “FRANCESC BURNIOL” per a joves

Les entitats argentonines CENTRE D’ESTUDIS ARGENTONINS JAUME CLAVELL i NATURA convoquem el 1er. Premi d’Investigació Local d’Argentona Francesc Burniol per a joves, per reconèixer i recordar la tasca del Mestre Francesc Burniol, i amb l’objectiu d’estimular i potenciar la investigació local dels estudiants i estudiantes de Batxillerat i Formació Professional, en qualsevol dels àmbits històric, social, natural, ecològic, econòmic, científic, sociològic, etc. referent a Argentona.
El treball ha de tenir una extensió mínima de vint folis mecanografiats a doble espai i redactat en llengua catalana, i s'ha d'acompanyar de suport informàtic, en format word. Pot incloure fotografies, taules, gràfics, etc. Ha de ser lliurat a l’Arxiu Història d’Argentona, en hores d’oficina, abans del 30 de juny de 2013.

El treball ha de ser anònim i ha d'anar acompanyat d'un sobre tancat, a l'exterior del qual figurarà el títol del treball i en el seu interior una nota amb el nom, adreça i telèfon de l'autor, els estudis que cursa i el centre on els fa.

El premi serà un Diploma acreditatiu, 150€ i la publicació a la xarxa. Així mateix es publicarà un extracte del treball a la revista Fonts, i els convocants es reserven la possibilitat de publicar la totalitat del treball guanyador a la mateixa revista. Els premis poden ser declarats deserts i es podran concedir accèssits.

El Jurat estarà format per 5 persones expertes en Ciències Socials i Ciències Naturals. El veredicte del jurat es farà públic abans del 31 de juliol de 2013 i s’avisarà els guanyadors del moment del lliurament del premi.