46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

divendres, 14 de desembre del 2012

Us proposem els cursets naturalistes de butxaca per difondre el medi al públic més interessat per la natura

A partir del març, Natura farà una sèrie de Cursets Naturalistes de butxaca, dirigit a tothom que li agradi caminar pels boscos i les muntanyes d'aquest territori, amb l'objectiu de difondre els elements més importants del patrimoni natural, històric, així com d'altres amb un caràcter més utilitari, com aprendre a orientar-se correctament i a llegir i interpretar mapes.

L'activitat es farà els dissabtes o bé diumenges, i tindrà una durada de 3 hores, de les 10h del matí a l'1 del migdia, i es triarà l'espai i el municipi, atenent la temàtica del curset.

Per fer aquestes activitats, caldrà primer apuntar-se i satisfer una petita quota, que va dels 3 € pels nens de més de 10 anys, adolescents i aturats, fins a 8 € per les parelles (4 € cada un) i 5 € els adults. Així, es limita el número d'assistents a un màxim de 10 persones per Curset, i s'aconsegueix, per una banda, que nomès hi participin les persones que estiguin veritablement interessades, i per l'altre, aconseguir un bon aprenentatge de l'alumnat i dedicació del professor-expert. Si voleu més apuntar-vos, o rebre més informació, podeu enviar un mail a naturamaresme@gmail.com , o bé telefonar al 629 040 295.